zondag 2 maart 2014

Fan van Petit Pan

Het is intussen al de derde keer dat ik de 'Suzanne' uit 'Zelfgemaakte kleertjes 2' heb gemaakt. Op het nieuwjaarsfeest vroeg mijn schoonzus of ik geen zin had om ook voor haar 2 dochtertjes zo een kleedje te maken. Dat was op dat moment een zeer welgekomen tip aangezien ik stilaan begon te brainstormen over mogelijke verjaardagscadeautjes voor hun nakende verjaardag. Gisteren werd er voor de eerste keer uitbundig gevierd. De jongste telg in de familie vierde haar allereerste verjaardag. Het betekende het startschot van een hele reeks verjaardagen de komende dagen, weken, maanden in de familie.

De schoonzus houdt van felle kleurtjes en bijgevolg werd in de stoffenkamer mijn aandacht getrokken naar het petit pan stofje 'wasabi'. Vroeger begreep ik de hype niet echt rond de stofjes van dit merk, maar ik betrap er mij de laatste tijd op dat ook ik steeds vaker grijp naar deze stofjes. Hoog tijd dus om mijn mening bij te schaven, meer zelfs, ik ben fan!
En blijkbaar ben ik niet de enige die fan is. Toen ik mijn dochter onlangs meenam naar diezelfde stoffenwinkel nam ze slechts 5 minuten om een blik te werpen op de grote voorraad stoffen en liet vervolgens haar oog vallen op de 'Osami turquoise' van Petit pan. (Herkennen jullie het stofje?) Het doel van het stofje was een rimpelrokje. Het is een leuk vol rokje waar echte meisjes ongetwijfeld van houden.


Het is intussen ook al de derde keer dat ik dit rokje heb gemaakt. Een zeer duidelijke en gedetailleerde handleiding kan je vinden bij haar.

2 opmerkingen:

  1. Een heel mooi kleedje! Ik vind die petit pan stofjes ondertussen ook de max. Zeker die Osami Turquoise zal ook in mijn winkelkar terecht komen voor een jurkje voor Annabelle.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat jurkje is soooo cuttteee!!!

    welkom in blogland!

    BeantwoordenVerwijderen