woensdag 5 maart 2014

De zotskap maakt plaats voor de verjaardagskroon

Nu de carnavalsdrukte hier in Aalst zo goed als voorbij is - een enkele diehard carnavalist wandelt nog door onze straat op zoek naar zijn huis - start de verjaardagsdrukte bij ons thuis. De confetti, slingers en pruiken worden ingeruild voor ballonnen, kaarsen en pakjes.  Het is een understatement te zeggen dat maart een feestmaand is in onze familie en in ons gezin. Mijn 2 dochters en ikzelf zijn de komende 2 weken jarig. Dit wil zeggen 3 vrouwelijke vissen in huis of beter 2 kleine vaatjes en 1 groot vat vol emoties...

De vlaggenlijn die ik vorig jaar stikte, werd opnieuw ophangen. Ook dit jaar mocht een zelfgemaakte kroon niet ontbreken voor onze kleine Maud die vandaag al 5 kaarsjes mocht uitblazen. Wat wordt ze groot!Vorig jaar vond ik een zeer gedetailleerde uitleg bij haar over hoe je een mooie kroon kan maken. Dit was de kroon die ik toen maakte voor onze op dat moment flamingoverslaafde oudste meid.


Dit jaar werd de werkvolgorde min of meer behouden maar ik paste de vorm aan en werkte de onderkant af met een biaislint. Een strijkapplicatie maakt de kroon af. Gefeliciteerd zonnebeertje van me!2 opmerkingen:

  1. alvast een fijne verjaardag daar gewenst ... het ziet er al supergezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo vrolijk en feestelijk allemaal ! Proficiat aan al de visjes daar ! Die kroon is geweldig zeg !

    BeantwoordenVerwijderen