zondag 21 september 2014

op een roze ... kussen

De schoonzus houdt van roze... Hierover bestaat geen twijfel.
Toeval of niet, ze had het geluk mama te worden van twee schattige meisjes waarop ze haar voorliefde voor roze volop kan botvieren.
Dat de saaie bruine kussens die haar zetels ontsierden dan ook een doorn in haar oog waren, is niet verwonderlijk. Ze vond het hoog tijd om deze te vervangen door vrolijke roze exemplaren. Het stofje dat ze hiervoor in gedachten had was 'flock of birds' van Free Spirit. Eerder maakte ik voor haar kleinste poppemie in dit stofje al een kleedje.

De 4 kussens heb ik onderaan voorzien van een rits zodat ze gemakkelijk wasbaar zijn. Dit leek me wel aangewezen met 2 kleine deugnieten in huis. De afmetingen van de kussenslopen knipte ik net zo groot als de kussens (in dit geval 50x50) waardoor ze lekker pof staan. Een gedetailleerde werkbeschrijving vond ik hier.

Ongetwijfeld wanen ze zich op een roze wolk als ze 's avonds languit in de zetel op deze kussens mogen liggen na een zware werkdag! Veel plezier ermee!

3 opmerkingen:

  1. Ja, met twee meisjes is roze altijd raak! Ze zijn mooi geworden en inderdaad, zonder naadwaarde vormen ze echt veel beter om het kussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En hier alvast een eerste gebruiker review: ze zijn super mooi, voelen erg fijn aan en staan inderdaad lekker pof. Alles wat een kussen moet zijn = puur genieten. En deze is ook nog leuk: ons Loreke weet intussen de rits goed te gebruiken: ze ritst het kussen open en begint spontaan de veertjes (opvulling) uit het kussen te plukken. Dat vindt ze superleuk! Hoe dan ook: erg bedankt voor het knappe werk!

    BeantwoordenVerwijderen