vrijdag 28 oktober 2016

Zorgenvriendinnetjes #Bloggersforlife2016

Naast knuffeldoekjes en toilettasjes probeerde ik deze week opnieuw een bijdrage te leveren voor Bloggers For Life door 2 zorgenvriendinnetjes - want hé, wie zegt dat een jongetje niet graag een vriendinnetje heeft om zijn zorgen aan kwijt te kunnen- te naaien.


Aanvankelijk baarden de zorgenvriendjes mij wat zorgen - soms denk ik dat ikzelf ook zo een vriendje zou kunnen gebruiken - aangezien ik mij nooit eerder waagde aan het naaien van een knuffel of iets dergelijks. De naaiangst was duidelijk voor niks nodig want ik heb oprecht genoten van dit naaiproject.


Mijn vreetz'oppers zien er zachtaardig uit in hun roze en muntgroene outfit - I know - waardoor ik koos voor bijpassende lieflijke oogjes. Ik zag deze geborduurde 'kijkers' al meermaals voorbijkomen op pinterest en wou van deze gelegenheid profiteren om ze ook eens uit te proberen.


Hopelijk gaan samen met deze zorgenvriendinnetjes ook de zorgen van de kindjes van de dienst oncologie in het UZ Gent slapen...


11 opmerkingen:

 1. Ze zien er zo lief uit jouw zorgenvriendinnetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige zorgenvriendinnetjes!! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat zijn ze lief! Die geborduurde oogjes zijn echt heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn prachtig!! Wat mooi dat je mee doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zulke zachte kleuren!
  dat zijn de liefste vreetoppers die ik al zag passeren

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi. Daar gaan enkele kindjes ongelofelijk blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die zijn prachtig! Zou je hiervoor een tutoral hebben aub? Ik ben nog maar net gestart met naaien en wil dit graag es proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Hanne, de tutorial kan je vinden op http://khadetjes.blogspot.be/2016/10/bloggers-for-life-vreetzoppers.html Veel succes ermee! De geborduurde oogjes voegde ik zelf toe.

   Verwijderen
 8. Prachtig initiatief en je hebt er 2 toffe exemplaartjes van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen