zondag 28 februari 2016

Pin it & make it #februari

Deze maand werden slechts 2 pin it & make it-projecten afgevinkt, maar het waren wel 2 pins waar je eventjes zoet mee bent.

# Pin 1

Onder de kerstboom lag voor mijn dochters een knutselpakket van 'Ses creative' om een DIY lichtslinger te maken. Nog in de kerstvakantie gingen we aan de slag en het werd één grote knoei- en knopenboel. Met de bijgeleverde lijm konden wij ook slechts de helft van de balletjes afwerken en het projectje raakte in de vergeethoek tot ik allerlei handige tips vond op pinterest. Dankzij deze tips (waaronder in het bijzonder deze https://www.pinterest.com/pin/391039180123550140/) konden de lichtjes deze maand eindelijk branden!# Pin 2

Maart is het feestmaand ten huize madelief met maar liefst 3 jarigen op de verjaardagskalender! De komende maand zal er dus wellicht minder gepind maar allicht wel veel gemaakt worden.
Deze week werd er al uitgebreid werk gemaakt van de verjaardagsuitnodigingen voor de vriendjes van de klas. Beide dochters kozen dit jaar voor een rolschaatsfeestje en het was dan ook onmogelijk om deze pin - die ik vorig jaar al opsloeg - links te laten liggen. De kinderen wilden wel een iets vrolijker kleurtje met deze uitnodigingen als resultaat:


Gelukkig konden mijn bijna 7- en 9-jarige dochter al een goed handje helpen (en leve de ponsen en prikmatjes) waardoor de klus - 30 uitnodigingen werden er gemaakt - toch op 2 avondjes geklaard was!

7 opmerkingen:

 1. Mooi! En alvast proficiat voor je meiden(ze worden groot he?!?) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof projectje, ik had ook al zoiets in gedachten om het bed van de dochter te pimpen?
  Trouwens net hetzelfde bed dat op net dezelfde manier jn een hoek staat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, jij hebt geduld! Hij is heel mooi geworden de lichtslinger en die uitnodigingen zijn heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lichtslinger zouden de meisjes hier ook super vinden!! En zo leuk gemaakt die uitnodigingen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waw, die lichtjes wil ik ook, super dat je 'het licht' zag na de moeilijke start (haha)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk die lichtslinger! En nog gefeliciteerd met de jarigen.

  BeantwoordenVerwijderen