zondag 11 september 2016

Let's swing! #summerdress#editie2


Het plaatje van de 'Swing jurk' op de voorpagina van La Maison Victor maart-april 2016  was voldoende om me in één oogopslag verliefd te laten worden op de jurk maar ook op de stof waarin ze gepresenteerd werd. Toen ik verder bladerde en ik het decor zag van de andere foto's wist ik dat dit mijn zomerkleedje zou worden voor zwoele Italiaanse zomeravonden. Het label 'voor starters' was mooi meegenomen om er een last minute projectje van te maken vooraleer de koffers hier gepakt werden naar het zuiden. Net als bij mijn vorige 'summer dress' was geen enkele patroonsaanpassing nodig (dit omdat ik bij deze jurk geen rekening hoefde te houden met mijn heupomtrek ;-)).


" In deze zwierige jurk swing je de pannen van het dak"," Deze jurk is zo zalig comfortabel en is toch ook heerlijk vrouwelijk dankzij het aansluitende bovengedeelte en het elegante rugdecolleté."


"In deze jurk zit je in je comfortzone"


Allemaal loftuitingen aan de jurk die ik las in het magazine. Geen woord gelogen lijkt mij maar toch wil ik heel graag iets toevoegen....


"Een jurk waar de wind graag mee speelt en je dus met één zuchtje in een patattenzak kan doen veranderen;-)". Dus toch even meneer Beaufort raadplegen vooraleer je ze aantrekt ...12 opmerkingen:

 1. Ik vind de jurk bij jou mooier dan in de LMV!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze jurk staat je geweldig!!

  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lol voor de laatste zin. Maar hé, wat ben jij er prachtig mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAUW! Geweldig knappe foto's, wat staat het kleedje je mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er een ideaal jurkje uit voor hete zomerdagen en zwoele -avonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauwkes ! moet eerlijk zeggen dat ik het een draak van jurk vond in het magazine, but i'm wrong, het model in het boekske stond er gewoon niet mee !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is heel mooi, staat hier ook nog op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi! En die laatste zin... hilarisch. Ik zie het me al helemaal voor me.

  BeantwoordenVerwijderen